onsdag 9 januari 2013

En lillebror!

Så kom han då äntligen,  världens bästa lillebror! 3:e december en vecka innan beräknat. Så nu är det fullt ös medvetslös! ;) Nä det går bra, han visar rätt tydligt vad han vill vilket ju är bra. Att han mår bra är det viktigaste. Pappan hann jobba fyra dagar sen var det jullov sen jobbade han några dagar och nu har vi influensa i huset... Är betydligt mer jobb nu med två barn i huset, alltid är det någon som vill ha hjälp eller uppmärksamhet och ibland är det båda samtidigt vilket kan vara lite knepigt. Men man kommer nog i det också.

Jag hade ju tänkt att denna blogg skulle ha fokus på inredning och pyssel men mamma och fru är ju också en del av vad jag är (på heltid) så det kommer nog avspeglas här på bloggen också. Att föda barn måste ju vara en av de största händelserna i ens liv! Och det är fantastiskt att ha en liten bebis i huset och få vara med och se hur de växer och utvecklas, även om det är mycket att stå i också!


1 kommentar:

  1. Ja, ni gör det bra som orkar med allt stå hej! Imponerad är bara förnamnet! :)

    Hoppas ni blir friska snart, så att vi kan ses. Vi längtar efter er. Ruben har också fått någon sväng av influensa, men inte så farligt än. Han har haft runt 38 i feber och hostat väldigt mycket. Men nu verkar de ha gått över till en vanlig förkylning. Febern är påväg bort.. skönt!

    Ni får ha det så bra så hörs vi!

    SvaraRadera